Onda: Els vens d'Onda poden sollicitar les ajudes de rehabilitaci fins al 6 de maig


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184432_111781/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184432_111781/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184432_111781/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 23-04-2019
Els vens d'Onda poden sollicitar les ajudes de rehabilitaci fins al 6 de maig

Els vens d'Onda interessats a sollicitar les ajudes de l'rea de Regeneraci i Rehabilitaci Urbana (ARRU) de la localitat ho podran fer fins al prxim 6 de maig. El programa les inversions del qual estan subvencionades per la Conselleria d'Habitatge, Obres Pbliques i Vertebraci del Territori i el Ministeri de Foment pot arribar a suposar una inversi de 3,5 milions d'euros a Onda. El perode d'un mes per a sollicitar aquestes ajudes finalitza en els prxims dies, per la qual cosa els interessats encara poden sollicitar la informaci necessria a les dependncies municipals. L'alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ressalta que ?fins a novembre del 2018 s'han iniciat 14 expedients que han suposat una inversi de prop de 600.000 euros. D'aquestes obres, el 80% han estat executades per empreses d'Onda i el 80% dels projectes tcnics tamb els han desenvolupat professionals facultatius de la localitat. Ara es poden sollicitar aquestes subvencions de nou fins que finalitzi el termini establert per llei a l'Oficina Municipal d'Impuls a la Rehabilitaci, que est collaborant amb els beneficiaris d'aquestes ajudes de l?ARRU per a resoldre tot tipus de dubtes i seguir els trmits que s'han de dur a terme?.
Huguet recorda que ?resten 1,2 milions per a aquesta tercera convocatria, per aix volem animar als onders que puguin veure's implicats en un projecte d'aquest tipus que s'acullin a aquestes ajudes per a poder aprofitar al mxim el muntant d'aquestes, que pot aconseguir fins als 3,5 milions d'euros en la nostra localitat. Amb aix, volem renovar la part ms antiga de la localitat, per tamb, com hem comentat, aprofitar per a impulsar l'economia local vist el bon nombre de signatures onderes que han participat en les dos anteriors convocatries?.
L'alcalde explica que ?el programa ARRU contribueix a mantenir l'entorn en bones condicions. Les rehabilitacions sn essencials per a abordar les desigualtats socials i amb aquestes ajudes es podran posar en marxa un bon nombre d'obres sense un gran cost per als propietaris. Aix mateix, l'aposta per la regeneraci dels habitatges, per a la seva modernitzaci i millora mediambiental, suposa tamb un impuls a la seguretat de la ciutadania, ja que se solucionen molts problemes de salubritat?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana