Torreblanca: Torreblanca valora positivament la resposta juvenil a la programació de l'Espai Jove


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 05-07-2017
 

La Regidoria de Joventut ha realitzat una valoració molt positiva de l'activitat de l'Espai Jove després d'un any des del seu inici per a oferir alternatives d'oci educatiu als joves de la població.
A través d'una programació variada i adaptada als interessos dels joves de la localitat, des d'aquesta àrea s'ofereix mensualment un calendari d'activitats orientades a l'educació en valors, que ha tingut una resposta molt positiva.
Tallers de fotografia, de cuina, de manualitats, de teatre, de guió o jocs de taula són algunes de les propostes que han format part de la programació, les quals s'han triat després de l'anàlisi de les demandes dels joves a través del projecte “Recrea el teu centre”, dut a terme en col·laboració amb la Federació Valenciana de Cases de Joventut a través del contacte directe amb l'alumnat de l'institut.
Des de la Regidoria de Joventut s'ha recordat que l'Espai Jove està obert a tot tipus d'iniciatives i activitats de les diferents associacions de la localitat.
El regidor de Joventut, Josep Garcia, ha explicat que “no solament li hem donat ús a un edifici municipal, sinó que a més els joves de Torreblanca disposen ara d'opcions d'oci alternatiu i d'un centre en el qual desenvolupar els seus interessos”.