Vila-real: L'Arxiprestal acogerá el Concierto de Navidad con música clásica


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/12/219774_138810/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/12/219774_138810/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 21-12-2023
L'Arxiprestal acogerá el Concierto de Navidad con música clásica

Vila-real celebrarà el concert de Nadal amb música clàssica en l'església Major Arxiprestal Sant Jaume. El concert forma part del Cicle de Música Clàssica de Vila-real, organitzat per Crea Escena i la Regidoria de Cultura. En aquesta ocasió, l'Orfeó Universitari de València i l'orquestra Art Creare seran els protagonistes. El concert està previst per al 26 de desembre a les 20.00 hores.

La regidora de Cultura i Tradicions, Noelia Samblás, ha presentat el cartell anunciador del concert al costat de les intèrprets Marian Torres i Carla Clemente. Samblás ha destacat la qualitat del programa i l'escenari magnífic on se celebrarà el concert.

El programa inclou peces musicals de compositors reconeguts com J. Rutter, L. Bernstein i S. Barber. L'Orfeó Universitari de València estarà dirigit per Francesc Valldecabres, mentre que l'orquestra Art Creare serà dirigida per Sergio Gili.

El concert compta amb la col·laboració de la Fundació Caixa Rural Vila-real i la Diputació de Castelló. L'esdeveniment musical és obert a tots els habitants de Vila-real i les localitats veïnes.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana