Alfondeguilla: L'Ajuntament d'Alfondeguilla reparteix mas-cares a tots els vens per a combatre el Co-vid-19


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194804_120570/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 27-03-2020
L'Ajuntament d'Alfondeguilla reparteix mas-cares a tots els vens per a combatre el Co-vid-19


Des d'avui s'estan distribuint en tots els habitatges 5 mscares per persona i tamb es fan arribar a tots els locals comercials

L'Ajuntament d'Alfondeguilla ha comenat a re-partir 5 mscares a cada ve per a combatre el Covid-19. Aix, des del consistori s'est acostant a totes les cases i locals comercials per a fer lliurament d'aquestes mscares bsiques.
S'han repartit ja ms de 600 lots d'un total de 10.000 mscares bsiques adquirides per l'Ajuntament d'Alfondeguilla, que el dilluns continuar repartint pels habitatges on hui no es trobava cap ve en el moment del repartiment i tamb per aquelles situades en el terme municipal.
Es tracta de mscares fabricades amb draps de material no teixit, un producte que emula a la tela, i que fan funci de barrera de protecci. Cal assenyalar que amb aquest material s'elaboren les tovalloles de neteja hospitalria.
L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha assegurat que he demanat als meus vens que isquen al carrer quan siga estrictament necessari i que porten sempre mscara, per a prevenir els possibles contagis. Per aix, des de l'Ajuntament hem pensat a repartir mscares a tots els vens per a plantar cara al Covid-19.
Salvador Ventura ha assenyalat que si algun ve disposa de msca-res prpies, que use les que ms completes. Per si algun no t, les que hem repartit sn una soluci temporal.
L'alcalde ha assegurat que des de l'Ajuntament estem fent tot el que s a les nostres mans, informant els vens peridicament a travs de l'eBando, fumigant els carrers i edificis municipals. Sal-vador Ventura ha apuntat que quedant-nos a casa i prenent mesures de prevenci, frenarem el Covid-19.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana