Alfondeguilla: La Diputaci de Castell aposta per un model de turisme sostenible i respectus amb la cultura i les tradicions dels pobles de la provincia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196525_122137/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 26-10-2020
La Diputaci de Castell aposta per un model de turisme sostenible i respectus amb la cultura i les tradicions dels pobles de la provincia

La diputada provincial de Turisme, Virginia Mart, ha participat hui en la presentaci dels resultats d'un estudi per al foment de la cultura rural sostenible segons el marc de l'economia del b com. L'estudi, finanat per la Diputaci Provincial de Castell, ha servit per a elaborar una guia d'allotjaments turstics sostenibles de la provncia entre els quals es troben establiments com El Faixero (Cinctorres), El Mangranar (Atzeneta del Maestrat), Mas de la Carrasca (Villahermosa del Ro), Mar de Fulles (Alfondeguilla), Mas de la Noguera (Caudiel) i Pou de Beca (Vall d'Alba).

El projecte, presentat hui en Aldondeguilla, sorgeix davant la necessitat d'impulsar un model de turisme sostenible respectus amb la cultura i tradicions dels pobles de la provncia, especialment davant la valoraci d'aquest model turstic a conseqncia de la pandmia.

L'objectiu del projecte s fomentar i millorar el posicionament de la cultural rural sostenible en negocis de turisme d'interior, de manera que puga oferir serveis innovadors i de valor en el context del segle XXI. Si b la xarxa la formen noms 6 establiments de la provncia, el repte s aconseguir que es puguen incorporar ms a travs de l'aplicaci de les bones prctiques de referncia identificades en el context del projecte.

Virginia Mart, sobre aquest tema, ha valorat molt positivament projectes com aquest que van alineats amb els objectius del desenvolupament sostenible i que redunden en una millora dels beneficis socioeconmics del turisme a la nostra provncia.

El projecte s'ha presentat en l'acte organitzat per la'Associaci Valenciana per al Foment de lEconomia del B Com (Avebc) per a presentar el projecte per al foment de la cultura rural sostenible a l'interior de la provncia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana