Almassora: El germ major de la Germandat del Crist ser el mantenidor de les festes dAlmassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193333_119358/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 13-02-2020
El germ major de la Germandat del Crist ser el mantenidor de les festes dAlmassora

Andrs Martnez Vilar, germ major de la Germandat del Santssim Crist del Calvari d'Almassora des de 2018, ser el mantenidor de les festes patronals desprs d'acceptar anit la proposta de l'alcaldessa, Merche Gal. La primera edil li va traslladar la voluntat de la futura reina, Mara Gonell Esteve, perqu exercisca aquest paper per l'estreta amistat forjada entre tots dos en la congregaci de Mara Inmaculada i Sant Llus Gonzaga.
No en va, el nou mantenidor va ser president de Llusos Almassora entre 2001 i 2013 i en l'actualitat segueix vinculat a l'agrupaci, en la qual tamb participa la futura reina. De fet, a penes van bastar uns segons perqu acceptara una proposta que considera un privilegi, ms especial encara per ser l'any en qu Mara ser la reina de les festes d'Almassora.
Andrs Martnez tamb s membre de la penya La Colla, promotor de les festes de carrer i es declara apassionat de les celebracions de la localitat. Als seus 34 anys es convertir en un dels mantenidors ms joves de la histria de les festes patronals, encarregat de lloar a la reina i la seua cort d'honor durant la cerimnia de presentaci que tindr lloc el divendres 8 de maig en el Recinte Fester.
Un dia ms tard ocupar la llotja d'autoritats durant la cavalcada del Preg per a gaudir de la desfilada que anunciar l'inici de les festes patronals i el diumenge 10 de maig integrar la comitiva de la romeria a Santa Quitria. No obstant aix, el seu primer acte desprs d'acceptar el crrec ser divendres que ve 28, quan el ple ratifique el nomenament de Mara Gonell Esteve, Alba Pesudo Luis i Nerea Montanos Sabiote.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana