Almassora: Almassora activar el servei de socorrisme del 25 de juny al 6 de setembre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195750_121460/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 14-06-2020
Almassora activar el servei de socorrisme del 25 de juny al 6 de setembre

La Regidoria de Platges activar el servei de salvament i socorrisme dijous que ve 25 de juny. Aix, la prestaci abastar fins al diumenge 6 de setembre. L'actuaci dels vigilants ser de sis hores, de 12 a 18 hores, els mesos de juny i setembre. Durant els mesos de juliol i agost, el servei augmentar dues hores en jornades de huit hores, d'11 a 19 hores.
Tot el servei de salvament queda subjecte al fet que la situaci provocada pel coronavirus no altere els plans establits. D'aquesta manera, empleats del Servei Municipal de Manteniment i Logstica (SMML) han collocat durant aquesta setmana cartelleria informativa sobre la prevenci del COVID-19 en diferents punts del mobiliari pblic situats en el districte martim.
Els empleats de l'empresa adjudicatria han de vigilar als banyistes, oferir un servei d'informaci a les persones que el necessiten, collocar les banderes d'advertiment, ajudar a persones discapacitades que vulguen entrar a la platja, salvament de banyistes en emergncia i cures de ferides menors o picades. A ms, han de realitzar voltes de reconeixement durant l'horari de servei a les torres i en les casetes.
Cal recordar que durant la setmana passada l'Ajuntament va contractar una empresa per a l'abalisament de les boies per tot el litoral de la costa de la localitat. El treball va ascendir a 10.890 euros i va constar de la collocaci d'una fila de senyals a 200 metres de la costa. A ms, la Regidoria de Platges ja treballa per a activar el servei de lavapeus, aix com la implantaci de passarelles per a facilitar l'accs als banyistes.
Venim d'uns mesos molt durs i la gent vol recuperar la normalitat a poc a poc, la platja s un lloc perfecte per a aix, per no hem de deixar a un costat les mesures de prevenci contra el coronavirus, com la distncia de seguretat o l's de mscara sin es compleix la distncia, ha declarat el regidor de Platges, Joan Antoni Trenco.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana