Almassora: El PSOE confirma el tancament del consultori de la platja desprs de retallar en 2019 l'horari


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195938_121611/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 07-07-2020
El PSOE confirma el tancament del consultori de la platja desprs de retallar en 2019 l'horari

El PSOE ha confirmat el tancament del consultori mdic de la platja durant aquest estiu. La mesura constitueix un minvament sanitari ms per a la poblaci que ja l'any passat va patir una retallada de servei en la prestaci, que va passar d'obrir cinc dies als tres de l'estiu 2019.
Des del Grup Municipal del Partit Popular han proposat a l'equip de govern la possibilitat d'estudiar alternatives que permeten el compliment dels protocols sanitaris activats pel COVID-19 i, per tant, la prestaci de l'atenci mdica deguda.
A la platja d'Almassora, sn prop de 3.000 els vens que resideixen durant tot l'any i la poblaci es dispara arribat l'estiu i l'ocupaci de segones residncies. El primer, ha explicat el regidor del PP, Vicente Blay Casino Serra, s protegir a la nostra poblaci del coronavirus. Per aix, si aquestes installacions no compleixen la normativa, proposem al PSOE que estudie altres alternatives, amb espais temporals o installacions que estiguen dimensionades per a prestar aquesta atenci a la platja.
L'Ajuntament d'Almassora disposa de fons econmics per a afrontar una inversi que permeta garantir el recurs als ciutadans. Ens tenen al nostre costat per a estudiar les opcions que es puguen considerar oportunes i aplicar-les. Si hem vist com s'han habilitat espais temporals, com a hospitals de campanya, per a garantir l'atenci sanitria als pacients, creiem que aquesta inversi, de molt menor calat, hauria d'estudiar-se si s viable de forma que evitem ms retallades sanitries a la ciutadania.
Des del Partit Popular, ha assenyalat Blay, creiem que desprs de ms de tres mesos des que es decretara l'estat d'alarma i s'acordara el tancament de serveis mdics, s urgent recuperar l'atenci als pacients. I per a aix fa falta inversi que garantisca les degudes mesures de protecci a tots els nostres vens, ha considerat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana