Almassora: El PP reivindica mesures que fomenten ocupaci per a revertir l'increment d'un 4,6% de l'atur


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197817_123208/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 17-04-2021
El PP reivindica mesures que fomenten ocupaci per a revertir l'increment d'un 4,6% de l'atur

Almassora ha incrementat en l'ltim any un 4,6% el drama de la desocupaci que afecta, segons dades del mes de mar, a 2.099 aturats. s una dada crtica que hem de ser capaces de revertir amb l'aplicaci de mesures eficaces i directes a tots els nivells.

Aix ho ha considerat la regidora del PP a l'Ajuntament d'Almassora, Silvana Rovira, qui ha defensat les poltiques tils que aposten per l'ocupaci a travs no sols de plans directes d'ocupaci, sin tamb d'altres estratgies que collaboren i ajuden en el foment de l'ocupaci.

Rovira recorda que de moment, la coalici PSOE i Ciutadans, al capdavant de l'Ajuntament d'Almassora, noms ha reservat 97.423,05 euros per a ajudar als autnoms. En efecte, el Pla Resistir, convocat per la Generalitat Valenciana i dotat amb 649.487 euros per a Almassora, es nodreix de les aportacions del Consell i la Diputaci Provincial. L'Ajuntament d'Almassora noms ha aportat el 15% del fons.

En aquest sentit, aquest consistori t sobrada capacitat per a afrontar altres plans a nivell local que garantisquen la subsistncia, oportunitats i futur dels nostres vens. Per a Rovira, actuar en aquest sentit no hauria de ser una opci. Ha de ser una obligaci. Perqu, segons explica, si l'ajuntament t diners aquest ha d'anar dirigit en primera persona als vens, especialment a aquells que s'han quedat en atur o s'han vist obligats a tancar la seua activitat perqu les despeses els ofegaven.

Aix les coses, des del Partit Popular d'Almassora, continuarem reclamant ms fets i menys propaganda a PSOE i Ciutadans. Els vens esperen que els qui ocupem un crrec pblic treballem amb vocaci de servei pblic, escoltant els seus problemes i buscant solucions. Per a aix hem sigut triats, ha recordat la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana