Almassora: El PSOE anuncia la reobertura del consultori de la platja sense tindre metges per a donar atenci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198223_123570/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 21-06-2021
El PSOE anuncia la reobertura del consultori de la platja sense tindre metges per a donar atenci

El Partit Popular d'Almassora ha exigit hui al PSOE en comissions que assegure als vens de la platja la reobertura del consultori auxiliar de Pla de la Torre desprs que la setmana passada ho anunciaren a so de bombo i platerets. Sn mestres de la propaganda per incompetents en el treball. Noms aix s'entn que anuncien la reobertura d'un centre que porta ms d'un any tancat i que desprs resulte que no hi ha metges suficients com per a poder atendre els residents de la costa.
La consulta l'han traslladada hui els populars en el si de les comissions davant la falta de previsi de plantilla per a garantir la posada en marxa d'aquest centre sanitari auxiliar al qual el PSOE va tirar el tancament definitivament en l'estiu de 2020. Les retallades van comenar en 2019 i l'any passat no van dubtar a suspendre l'activitat. s el que fa el PSOE, desmantellar tots aquells recursos bsics pels quals tant lluitem durant la nostra etapa de govern. Nosaltres treballem per a crear recursos i ells es dediquen a tancar-los.
Des del Partit Popular d'Almassora, ha reclamat Mara Tormo, el seu portaveu, continuarem defensant els serveis que mereix la nostra poblaci. I el centre de Pla de la Torre, desprs que el Consell anunciara la setmana passada que es reobriria aquest estiu, ha de tindre un calendari i un horari perqu els residents puguen aprofitar-lo.
Per a preguntes del PP, s'ha evidenciat que el PSOE no t ni la ms remota idea ni de com, ni quan, ni amb quina atenci es prestar aquest recurs. Pel que els hem exigit que almenys no juguen amb les expectatives de la poblaci. Perqu si ja s de per si mateix nefast que el govern de PSOE i Ciutadans es dedique a Almassora a tancar recursos bsics, ara el que no permetrem s que juguen amb les seues necessitats. Perqu mentre els vens demanden ms recursos i prestacions, el PSOE es dedica a malgastar en propaganda i a retallar serveis vitals, ha manifestat la lder del PP a Almassora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana