Almassora: El PP aconsegueix que Almassora exigisca pagar les beques als universitaris que el PSOE bloqueja


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198929_124216/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 19-10-2021
El PP aconsegueix que Almassora exigisca pagar les beques als universitaris que el PSOE bloqueja

Desenes d'universitaris d'Almassora segueixen hui sense cobrar les beques del curs 2020-21 que sn bsiques per a moltes famlies a l'hora de finanar els estudis superiors dels seus fills. Ha comenat el curs lectiu 2021-22 i hui el PSOE, des del Consell, segueix sense abonar els diners corresponents als universitaris generant greus tensions en moltes famlies que tenen en aquestes ajudes un suport bsic per a poder afrontar les despeses derivades de la formaci universitria.
Mara Tormo, portaveu del PP a Almassora, ha fet aquestes valoracions desprs del ple celebrat ahir en la localitat al qual el Grup Municipal va elevar una proposta en llaures a exigir al PSOE el pagament immediat d'aquests fons. La iniciativa, aprovada per unanimitat en el ple, demanda del Consell de PSOE i Comproms el pagament immediat d'una ajuda bsica. En un moment crtic per a moltes famlies, per la crisi econmica que s'ha vist aguditzada per la pandmia del coronavirus, s'exigeix als nostres governants la diligncia deguda per a poder injectar fons que sn bsics en la formaci de molts alumnes.
s el cas, ha assenyalat Tormo, de desenes de famlies d'Almassora, que hui segueixen sense percebre unes ajudes a l'estudi concedides en 2020 i que, dotades amb 5 milions d'euros per a tota la Comunitat Valenciana, no s'han ingressat als seus beneficiaris.
Des del PP a Almassora han reclamat al PSOE menys malgaste en propaganda i ms inversi i esfor en aquells sectors de la nostra societat que urgeixen ajudes. A la nostra localitat, a la nostra provncia, la Comunitat Valenciana i tamb a Espanya li aniria molt millor si en lloc de tindre al capdavant del govern a venedors de fum tingurem a gestors preocupats pel compliment dels seus compromisos. Perqu Almassora no necessita a un PSOE que en lloc de defensar els drets dels nostres autnoms, comerciants o famlies es dedica a protegir les sigles que ens empobreixen. Necessitem gestors que siguen capaos de lluitar pels drets dels nostres vens i fer-ho per damunt del seguidisme poltic que tant de mal est fent a la nostra localitat, ha manifestat Tormo.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana