Almassora: El PP treballarà per a dotar a Almassora de la nova caserna que el PSOE va prometre en 2015


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/2/203541_128471/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 01-02-2023
El PP treballarà per a dotar a Almassora de la nova caserna que el PSOE va prometre en 2015

El Partit Popular d'Almassora s'ha compromés a treballar en el pròxim mandat per dotar a la localitat d'una caserna per a la Guàrdia Civil que dignifique i estabilitze a la plantilla destinada en la localitat. Una demanda que arriba després que el PSOE haja incomplit en aquests quasi huit anys de govern municipal la promesa feta per l'alcaldessa, Merche Galí, d'alçar en el municipi unes noves instal·lacions que posen fi a unes dependències de principis del segle passat.
Vicente Blay Casino Serra, portaveu adjunt del PP a l'Ajuntament d'Almassora, ha reconegut que el compromís “és històric” i “urgeix que siga una realitat”. Perquè “els nivells de delinqüència han crescut a Almassora entre gener i setembre, tal com ha revelat el Ministeri de l'Interior, i és necessari atallar aquesta situació amb solucions efectives”.
La primera, considera Blay, “és dotar a la plantilla de la Guàrdia Civil de més efectius i, per a aconseguir que hi haja estabilitat en aquesta, crear unes dependències modernes, dimensionades a les seues necessitats i pròpies del segle XXI”. Hui, “la labor d'aquests agents és fonamental per al nostre municipi i la seua coordinació amb la Policia Local necessària per a obtindre els millors resultats”. No obstant això, “és urgent invertir en unes instal·lacions en precari que han provocat la fugida d'agents tan prompte com han pogut”. “Almassora és un destí de pas”, assenyala el regidor.
Des del PP, “estem compromesos a treballar per a fer realitat aquesta demanda i millorar el benestar i la qualitat de vida dels nostres veïns”. “Entregant als agents unes dependències òptimes per al desenvolupament del seu treball i garantint a la població una plantilla d'efectius estable i suficient”. “Desitgem que robatoris, furts, atracaments i altres delictes amb força es vegen atallats per la presència d'uns professionals que en coordinació amb la Policia Local són garantia de tranquil·litat per al nostre poble”, ha considerat el regidor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana