Almassora: L'humor de 'La Veu del Becari Show' arriba a la Casa de la Cultura d'Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/218901_138253/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 06-12-2023
L'humor de 'La Veu del Becari Show' arriba a la Casa de la Cultura d'Almassora

La diversió i les rialles estan assegurades aquest proper diumenge, 10 de desembre, a la Casa de la Cultura d'Almassora. A les 19.000 hores, aterra des de la Gran Via de Madrid un dels espectacles que major acollida està tenint per part del públic. Sense dubte, La Veu del Becari Show té l'èxit assegurat.

L'escenari de la Casa de la Cultura acollirà els personatges dels vídeos virals de La Veu del Becari, amb entrevistes que rozaran l'absurd i l'humor més entretingut, sense oblidar els monòlegs i una constant interacció amb el públic. Els protagonistes són dos reconeguts còmics: Trino García i José Manuel Martínez.

Lavozdelbecario.es és una pàgina web de La Fàbrica de la Comèdia, que va començar el 2016, i que des de llavors ve comptant als seus lectors les notícies sàtiriques més absurdes, amb el lema 'les notícies que ningú més té'. El 2020, els seus creadors van decidir donar un pas més enllà i convertir en vídeo aquestes i moltes altres notícies i van obtenir un gran èxit en xarxes socials amb milions de visualitzacions.

Les entrades per a aquest espectacle poden adquirir-se en l'enllaç següent: https://entrades.almassora.es/par-public/rest/evento/id/4093713.

El regidor de Cultura, Vicent Blay Casino, ha animat als almassorencs i al públic de tota la província a gaudir d'aquest espectacle que és garantia segura de passar una bona estona diumenge a la tarda.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana