Almenara: El PSPV expressa la seua 'satisfacci total' per la resoluci que dna la ra a l'alcaldessa d'Almenara i suspn a la secretria municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187476_114339/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 03-08-2019
El PSPV expressa la seua 'satisfacci total' per la resoluci que dna la ra a l'alcaldessa d'Almenara i suspn a la secretria municipal

El secretari general del PSPV-PSOE a les comarques de Castell, Ernest Blanch, expressa en nom de l'Executiva Provincial i de tot el Partit Socialista la seua satisfacci total per la resoluci que suspn de les seues funcions i sense retribucions per un perode de tres anys a la secretria municipal d'Almenara.
Aquesta resoluci, subratlla el dirigent socialista, dna la ra a l'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez, que es va veure obligada a obrir un expedient disciplinari aprovat pel ple de la Corporaci davant les irregularitats de la funcionria. Blanch destaca que l'alcaldessa Estbaliz Prez sempre ha defensat els interessos de la instituci municipal enfront dels intents de torpedinar la gesti per part de la secretria, inclosos atacs personals contra la primera edil.
El secretari general del PSPV-PSOE a Castell defensa que aquesta resoluci no solament avala el treball de l'alcaldessa al capdavant de l'Ajuntament, sin que demostra que l'obertura de l'expedient era necessari per a salvaguardar el bon funcionament de l'administraci local i no perjudicar els vens i venes d'Almenara. Blanch apunta que aquesta resoluci tamb s una molt bona notcia per a totes les funcionries i funcionaris que, des de les seues responsabilitats, vetlen pel bon funcionament de l'administraci pblica.
Des de l'Executiva Provincial tamb s'han succet els missatges de suport i felicitaci a l'alcaldessa d'Almenara i secretria d'Organitzaci del PSPV-PSOE per aquesta resoluci que posa fi a un procediment en el qual han quedat acreditades sis faltes molt greus per part de la secretria municipal.
Blanch anima a els qui s'han alineat durant aquests anys amb el comportament ara sancionat de la secretria arribant a demanar la dimissi de l'alcaldessa al fet que reconeguen el seu error i demanen disculpes. Davant una resoluci tan rotunda com aquesta les qestions partidistes haurien de quedar al marge i saber reconixer que el bon funcionament d'una instituci estan per damunt d'altres interessos difcils de justificar.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana