Almenara: La 'Marxa de la Dona' arriba a la Platja Casablanca d'Almenara


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187543_114381/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 05-08-2019
La 'Marxa de la Dona' arriba a la Platja Casablanca d'AlmenaraEl Tren TurÝstic recorrerÓ el nucli marÝtim demÓ, aixÝ com la setmana vinentEn el marc de la programaciˇ festiva i esportiva d'estiu a la Platja Casablanca, matÝ la Regidoria d'Esports organitzarÓ una nova ediciˇ de la popular "Marxa de la Dona", que partirÓ a les 20 hores des del Parc Municipal del propi nucli marÝtim, amb un recorregut suau de 5 quil˛metres que passarÓ per la zona dels Estanys i la marjal i acabarÓ en l'Oficina de Turisme de la pr˛pia platja. La inscripciˇ Ús gratu´ta i encara pot realitzar-se matÝ, bÚ en la pr˛pia Oficina de Turisme o en el MolÝ d'Arr˛s.

TREN TUR═STIC

D'altra banda, a iniciativa de l'Órea de Turisme i coincidint amb la "Marxa de la Dona", el Tren TurÝstic recorrerÓ des de les 19.30 hores la Platja Casablanca d'Almenara, entre la Plaša dels Pescadors i la zona de Nova Almenara i urbanitzacions annexes, amb l'objectiu de transportar a les persones que ho desitgen, o simplement visitar el nucli marÝtim.

El Tren TurÝstic estÓ previst que tambÚ torne a estar present a la Platja Casablanca durant la setmana vinent tres dies mÚs, del dilluns 12 al dimecres 14, coincidint amb la celebraciˇ dels actes taurins. El trajecte tambÚ serÓ la connexiˇ entre la Plaša dels Pescadors i Nova Almenara i Urbanitzacions pr˛ximes. Aquests dies el servei comenšarÓ a partir de les 18.30 de la vesprada.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana