Almenara: La 'Marxa de la Dona' arriba a la Platja Casablanca d'Almenara


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187543_114381/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 05-08-2019
La 'Marxa de la Dona' arriba a la Platja Casablanca d'AlmenaraEl Tren Turístic recorrerà el nucli marítim demà, així com la setmana vinentEn el marc de la programació festiva i esportiva d'estiu a la Platja Casablanca, matí la Regidoria d'Esports organitzarà una nova edició de la popular "Marxa de la Dona", que partirà a les 20 hores des del Parc Municipal del propi nucli marítim, amb un recorregut suau de 5 quilòmetres que passarà per la zona dels Estanys i la marjal i acabarà en l'Oficina de Turisme de la pròpia platja. La inscripció és gratuïta i encara pot realitzar-se matí, bé en la pròpia Oficina de Turisme o en el Molí d'Arròs.

TREN TURÍSTIC

D'altra banda, a iniciativa de l'àrea de Turisme i coincidint amb la "Marxa de la Dona", el Tren Turístic recorrerà des de les 19.30 hores la Platja Casablanca d'Almenara, entre la Plaça dels Pescadors i la zona de Nova Almenara i urbanitzacions annexes, amb l'objectiu de transportar a les persones que ho desitgen, o simplement visitar el nucli marítim.

El Tren Turístic està previst que també torne a estar present a la Platja Casablanca durant la setmana vinent tres dies més, del dilluns 12 al dimecres 14, coincidint amb la celebració dels actes taurins. El trajecte també serà la connexió entre la Plaça dels Pescadors i Nova Almenara i Urbanitzacions pròximes. Aquests dies el servei començarà a partir de les 18.30 de la vesprada.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana