Almenara: Salvem L'Agelet estrena l'audiovisual i el llibre familiar titulat 'Almenara'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191266_117567/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 04-12-2019
Salvem L'Agelet estrena l'audiovisual i el llibre familiar titulat 'Almenara'

La Sala d'actes del Centre de FPA Paulo Freire d'Almenara acollir dem dijous, 5 de desembre, a les 18.30 hores la presentaci en societat del llibre i curtmetratge familiar titulat Almenara en el qual una xiqueta anomenada Laia conta la histria de com es va construir es Castell de la localitat. A ms, posteriorment a la projecci es realitzar una exposici sobre el making off i un taller infantil amb retallables sobre els protagonistes de l'audiovisual i del propi castell. L'acte est organitzat per Salvem lAgelet amb la collaboraci de l'Ajuntament d'Almenara i Naranjas Torres.
En aquest cas tant el curtmetratge com el llibre conten la mateixa histria, la de Laia, que contar com vivien fa mil anys les persones que habitaven en l'actual Almenara i com es va construir es Castell. Tant el llibre com el curt animat estan dirigits per Estel Bos i Domnech, que a ms tamb s'ha encarregat del gui. Les illustracions tant del llibre com del curt animat sn de Gelu Porter, mentre que el doblatge de la xiqueta protagonista, Laia, ha sigut a crrec de Neus Fenollosa Gallardo. Finalment destacar que el muntatge ha sigut realitzat per Anna Campos i la prpia Estel Bos i Domnech, mentre que la producci l'han realitzada els vens i venes que formen part de Salvem lAgelet.
Destacar que es posar a la venda el llibre en l'acte en la seua edici en valenci, encara que hi ha llibres editats en altres idiomes. Els exemplars, desprs de la seua estrena, tamb es podran trobar en el Mercat Valenci de Nadal de la setmana vinent i en altres punts de la localitat. La recaptaci anir destinada a la restauraci de lAgelet.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana