Almenara: Premis directes en la campanya comercial nadalenca d'Almenra


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191338_117627/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 08-12-2019
Premis directes en la campanya comercial nadalenca d'Almenra


Es repartiran més de 2.000 euros a través de "rasques" entre el 16 de desembre i el 4 de generEntre el dilluns 16 de desembre i el dissabte 4 de gener l'Ajuntament d'Almenara juntament amb els 37 comerços participants realitzaran la campanya nadalenca de foment de compres en els establiments locals sota el lema "Al Nadal, el comerç local té molt que rascar" pel que es repartiran "rasques" en els establiments adherits per a premiar de manera directa al client.

Segons ha explicat el regidor de Turisme i Comerç, Juan Cruces, "enguany hem volgut variar el sistema de la campanya i apostar pels premis directes, en els quals es repartiran més de 2.000 euros que aportarà el consistori i a més els regals que ofereixen els diferents comerços participants, als quals agraïm la seua col·laboració".

En concret entre els rasques que repartiran els 37 comerços adherits a la campanya nadalenca es trobaran un total de 22 premis econòmics de quantitats diverses, des dels de 150 euros, que seran els superiors, passant per premis de 50, 20 i 10 euros, tots ells a consumir en el comerç local adherit. A més cada establiment participa aportant regals directes que també figuraran en els rasques, amb el que augmenten les possibilitats de ser premiat.

Juan Cruces ha destacat la col·laboració comercial en la campanya i ha recordat la importància del comerç local, amb la seua qualitat, proximitat i atenció permanent, així com que és un motor de l'economia del municipi, generant riquesa i llocs de treball. Per això ha animat a que veïns i visitants durant tot l'any realitzen les seues compres en el comerç local d'Almenara.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana