Almenara: Almenara desinfecta contenidors, carrers i espais pblics


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194743_120524/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194743_120524/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 25-03-2020
Almenara desinfecta contenidors, carrers i espais pblics

Continuen a Almenara les tasques de desinfecci i neteja dels accessos a llocs pblics i establiments de la localitat per part de Protecci Civil i de la brigada d'obres i serveis del municipi. En aquest cas les principals tasques s'han realitzat en la desinfecci i neteja de caixers automtics i accessos a entitats bancries ats que hui s dia de cobrament de pensions. A ms estan continuant les tasques de desinfecci als carrers de la localitat, aix com contenidors i accessos a supermercats, botigues, farmcies o edificis pblics.

Al mateix temps dins de l'mbit social tamb est en marxa el programa pel qual a travs de serveis socials de l'Ajuntament d'Almenara es realitza la compra d'aliments i medicaments a persones amb necessitats en la localitat, especialment gent gran, tasca realitzada tamb des de Protecci Civil i voluntariat.

Finalment, l'ajuntament d'Almenara ha realitzat pagaments a provedors de la localitat per un import de 17.000 euros amb la finalitat que les empreses disposen de liquiditat i saldar aix les tasques realitzades. Destacar que a la fi d'aquesta setmana est prevista l'aprovaci d'una nova remesa de pagaments a provedors.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana