Almenara: Dilluns comenca Estiu Esportiu a Almenara


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195912_121587/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Almenara | General | 03-07-2020
Dilluns comenca Estiu Esportiu a Almenara

Dilluns que ve 6 de juny comenaran les activitats de lEstiu Esportiu 2020 a Almenara en les quals es podran practicar les diverses modalitats esportives habituals de l'estiu, aix s, adaptades a la nova normalitat. Aix continuar el running, el ciclisme de sala, la zumba, el freestyler o el jumple by aerower. Les persones interessades poden inscriure's en el Mol dArrs, on se'ls informar de preus i condicions de cada prctica esportiva.

El regidor d'esports, Lorenzo Vicent, ha assenyalat que seguint la senda del running que recuperem al principi, ara proposem la resta d'activitats esportives estiuenques, encara que amb alguns canvis per a adaptar-nos a la nova normalitat i alhora, fomentar la prctica esportiva i el benestar fsic. Aix, en tots els casos caldr arribar i anar-se amb la mscara obligatria i respectar les distncies de seguretat. A ms hi haur control d'assistncies i ning podr canviar-se de grup durant l'estiu. Finalment destacar que espais i materials seran desinfectats desprs del seu s.

Per aqueix motiu, la zumba, que continuar sent en la plaa dels Pescadors, tindr dos grups, el de dilluns i dijous o el de dimarts i divendres i un lmit de 50 persones per grup. A ms hi haur una srie de requadres amb les distncies en aquesta plaa i una zona per a depositar les pertinences personals. Tot ser desinfectat en finalitzar la classe.

El freestyler es trasllada enguany a la *Plaa de la Gola, prop de la gola de la Llosa, amb l'objectiu de buscar un espai ms ampli per a guardar les distncies. Amb el mateix objectiu, enguany el spinning es realitzar en el poliesportiu municipal. Es mantenen en els seus llocs habituals el jumple (Plaa Pescadors) i el running (pont de larena). Destacar que els materials de freestyler i jumple es podran comprar o b llogar per a tot l'estiu.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana