Almenara: Almenara obri el gimns municipal desprs de les obres de remodelaci i ampliaci


 
La Plana al Dia | Almenara | General | 08-09-2020
 

Aquest mat ha obert les seues portes el nou gimns de la localitat d'Almenara, que presenta unes installacions renovades i ampliades respecte a la sala anterior amb l'objectiu de oferir un millor servei, amb ms espai i condicions per als usuaris segons ha explicat el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent. L'ampliaci del gimns d'Almenara s'ha finanat amb una aportaci de 75.000 euros de la Diputaci de Castell dins del Pla 135 i altres 18.000 euros de fons municipals.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que amb aquesta ampliaci que era totalment necessria disposarem d'un gimns en condicions i modern, amb maquinria i els elements necessaris. A ms permetr l'adaptaci a les noves condicions de seguretat per als usuaris i usuries. En aquest sentit recorda el regidor que s'han de respectar totes les mesures i normatives vigents, com la distncia de seguretat per exemple. Tamb ressaltar que en els prxims dies arribaran nous aparells i elements per a completar la installaci.

El gimns d'Almenara estar obert amb presncia de monitors de dilluns a divendres en horari 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores. Els dissabtes obrir entre les 9 i les 13 hores. Destacar que abans de l'obertura, aix com en horari de 14 a 16 hores, es produir la neteja i desinfecci del gimns, que s'ha ampliat amb motiu de la situaci sanitria actual.

D'altra banda, hui tamb han comenat les activitats esportives anuals a Almenara. Aix aquest mat ha comenat el primer grup redut de gimnstica per a majors, mentre que aquesta vesprada ser la primera sessi de zumba. Gradualment, al llarg dels prxims dies comenaran les classes de running, harmonia corporal, ciclisme de sala, esport de qualitat (12-16 anys), psicomotricitat (4-6 anys), hapkido, gimnstica aerbica, aix com el jumper by aerower (botes de rebot) i freestyler. A ms el divendres arribar la novetat de les sessions setmanals de tecnificaci de futbol que se sumar a les activitats de l'escola de futbol. Tamb hi haur pilota valenciana, que ser gratuta i a ms en el programa s'incorporen les activitats del club de tennis i del Club Almenara Triatl. Tota la informaci es pot consultar en les xarxes socials de l'Ajuntament d'Almenara, Regidoria d'Esports o en el Mol dArrs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana