Almenara: Ms de 70 famlies d'Almenara perden el seu treball des de gener i el PP urgeix ajudes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196459_122075/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Almenara | General | 19-10-2020
Ms de 70 famlies d'Almenara perden el seu treball des de gener i el PP urgeix ajudes

Ms de 70 famlies d'Almenara han perdut la seua ocupaci en el que va d'any fins a superar els 300 afectats en la localitat. El mes de gener, el registre se situava en 234 aturats que han passat a 306 segons el registre del Servei Pblic d'Ocupaci feta pblica aquest mes.
Son unes xifres alarmants i darrere de cadascuna d'elles existeix una situaci familiar complicada que exigeix de les administracions la mxima obstinaci. En efecte, tal com assenyala la portaveu del PP a Almenara, Amparo Esteve, la recessi que ja durant l'any passat va donar els seus primers espertenecs s'ha aguditzat durant aquest any assotat per una pandmia que ha bloquejat l'economia durant mesos.
Hui, encara, explica la regidora del PP, existeixen famlies que no han cobrat l'Expedient Temporal de Regulaci d'Ocupaci (ERTO) o que s'han vist obligades a tancar la seua activitat com a conseqncia de les mesures extraordinries implementades pel Covid-19.
En aquest sentit, ha assenyalat la regidora del PP, seria oport que davant uns registres alarmants que confirmen l'increment exponencial del nombre d'aturats, des de l'Ajuntament d'Almenara, com a administraci ms prxima, s'injectaren ajudes directes als pilars econmics de la nostra localitat.
Tal com explica la portaveu del PP, a Almenara moltes famlies viuen dels seus propis negocis, sn comerciants, autnoms al capdavant de pimes o micropimes, empreses familiars. Sn ells, assenyala Esteve, els que empren a desenes de persones i els que a ms aporten servei i riquesa a la nostra localitat. Per tant, seria oport, tal com plantegem des de l'inici d'aquesta crisi, que s'habilitara un pla de xoc que concedira ajudes directes als qui durant massa mesos sol han tingut prdues.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana