Almenara: La Bandera Blava onejar de nou a la Platja Casablanca d'Almenara


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197934_123316/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 12-05-2021
La Bandera Blava onejar de nou a la Platja Casablanca d'Almenara

Per dissetena vegada consecutiva la Platja Casablanca d'Almenara ha tornat a ser guardonada des de ADEAC amb el distintiu de la Bandera Blava per la qualitat de les seues aiges, accessos, condicions ambientals i els serveis que ofereix. A ms, un any ms es revalida el distintiu de Sender Blau per a la ruta Casablanca 6.000 passos, un guard que es va obtindre per primera vegada l'any 2013.

L'alcaldessa d'Almenara Estbaliz Prez, ha destacat de nou l'obtenci dels distintius per a la Platja Casablanca, tant la bandera blava com el sender blau suposen el reconeixement al treball que realitzem any rere any per la nostra platja i el nostre entorn, perqu des de 2004 de manera ininterrompuda se'ns ve concedint el guard de la bandera blava. L'alcaldessa ha assenyalat tamb s una alegria el doble reconeixement que ens situa com una de les platges amb millors condicions per la seua qualitat de l'aigua com pels serveis que prestem i esperem que siga una porta de benvinguda a incrementar el turisme per a reactivar els nostres sectors econmics en aquests anys de pandmia per la Covid-19.

Estbaliz Prez ha volgut mostrar una vegada ms l'agrament tant personal, com del consistori, a tota la gent que ha treballat perqu de nou aquest any 2021 la Platja Casablanca i el Sender 6.000 passos, tinguen les mximes distincions. A ms ha marcat lobjectiu de continuar millorant cada vegada ms la nostra zona martima, perqu aquesta alegria se suma als passos que es van donant per a la prxima construcci dels espigons que protegisquen i milloren el nostre litoral, el contracte del qual es va formalitzar ahir.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana