Almenara: Vuelve l'Estiuet con el mago Alfonso Bravo


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/8/212213_134040/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 25-08-2023
Vuelve l'Estiuet con el mago Alfonso Bravo

Este prximo domingo, 27 de agosto, el Parc Municipal de la Platja Casablanca de Almenara acoger una nueva sesin de l'Estiuet, el programa estival con actuaciones para pblico familiar. En esta ocasin ser el mago Alfonso Bravo quien realizar un espectculo lleno de magia y humor. La cita ser a las 20 horas con entrada libre.

Alfonso Bravo ofrecer el show Ser Mago en el que recopila los mejores juegos de magia que han llenado de risas, asombro, y sentimientos la carrera de Alfonso Bravo a lo largo de sus ms de 10 aos cmo mago. En el espectculo se podrn adems de magia, habr desapariciones, risas, y emociones para sentir una montaa rusa de sensaciones.

Alfonso Bravo es un joven mago valenciano de 27 aos que comenz ya con la magia a los 8 aos. Ha sido regidor de grandes magos as como profesor de magia. Form parte de la organizacin del congreso internacional de Almussafes con tan slo 15 aos. Ha trabajado en colegios, TVE, Telecinco y en teatros.

Aquest prxim diumenge, 27 d'agost, el Parc Municipal de la Platja Casablanca d'Almenara acollir una nova sessi de l'Estiuet, el programa estival amb actuacions per a pblic familiar. En aquesta ocasi ser el mag Alfonso Bravo qui realitzar un espectacle ple de mgia i humor. La cita ser a les 20 hores amb entrada lliure.

Alfonso Bravo oferir el xou Ser Mag en el qual recopila els millors jocs de mgia que han omplit de somriures, sorpreses i sentiments la carrera d'Alfonso Bravo al llarg dels seus ms de 10 anys com a mag. En l'espectacle es podran a ms de mgia, hi haur desaparicions, somriures, i moltes emocions per a sentir una muntanya russa de sensacions.

Alfonso Bravo s un jove mag valenci de 27 anys que va comenar ja amb la mgia als 8 anys. Ha sigut regidor de grans mags aix com professor de mgia. Va formar part de l'organitzaci del congrs internacional d'Almussafes amb tan sols 15 anys. Ha treballat en collegis, TVE, Telecinco i en teatres.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana