Alt Maestrat: Cap de setmana en femen en Vilafranca


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183024_110584/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183024_110584/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 11-03-2019
Cap de setmana en femen en Vilafranca

Vilafranca ha continuat durant el cap de setmana amb les celebracions del Dia Internacional de la Dona i la seua Setmana de la Dona. Aix les coses, el divendres, a ms de la concentraci per la igualtat entre homes i dones i reivindicar els drets de la dona en la qual van participar el Grup de Dones, els i les alumnes dels centres educatius, el consistori i tots aquells vens que van voler; van tindre lloc l'activitat "Disseny d'una Falla amb temtica de la Dona" en l'Espai Jove i la projecci de la pellcula "La nmero uno" en el Videoclub.
El dissabte, en l'Espai Jove es van fer les activitats "Fem la Falla i la pintem" i La Crem" del monument realitzat. A ms, durant la vesprada va haver-hi diferents esdeveniments esportius. Finalment, el diumenge la Casa de la Cultura va acollir el recital potic "Em dic Maria" a crrec de La Ravalera Teatre. En l'Espai Jove es va fer "Dinem paella a l'Espai" i el Local Polivalent de la Carretera de Castellfort va acollir el dinar de germanor del Grup de Dones.
A la vesprada, es van projectar les pellcules "Patoaventuras: La pelcula" i "Djame salir" en el Videoclub i va haver-hi un partit de futbol entre el Vilafranca i el Rosell al Serrito.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana