Alt Maestrat: Tírig adopta mesures preventives davant el Covid-19


 
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 13-03-2020
 

L'Ajuntament de Tírig, seguint les indicacions i recomanacions de les autoritats competents, ha pres diverses mesures preventives davant la pandèmia de coronavirus que s'han traslladat a la població a través d'un comunicat difós per les xarxes socials.

Així el consistori ha disposat el tancament fins a un altre avís de la Unitat de respir, la Llar dels jubilats i el mercat ambulant del dimecres. A més, han recordat el tancament dels centres educatius comunicat per la Conselleria d'Educació i que serà efectiu a partir del dilluns 16 de març. Des del consistori també han indicat l'ajornament de la prova BTT prevista per a l'11 d'abril. Respecte a la Mostra Prehistòrica, el consistori prendrà una decisió el pròxim 23 de març en funció de l'evolució de la situació.

A part, l'ajuntament ha fet una sèrie de recomanacions per a evitar la propagació del virus. Així demanen no eixir de casa llevat que siga estrictament necessari i, en la mesura que siga possible, realitzar les gestions de manera telemàtica o per telèfon. També recomanen evitar desplaçaments d'entrada i eixida al municipi i evitar les aglomeracions. Així mateix, recorden la importància d'informar-se a través dels canals oficials.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana