Alt Palancia: ngel Garca (PSPV-PSOE) valora el suport "amb fets i no amb promeses" del partit socialista als pobles d'interior com Navajas desprs de 26 anys d'aband per part del PP


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197668_123074/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 21-03-2021
ngel Garca (PSPV-PSOE) valora el suport

El secretari general de l'agrupaci socialista de Navajas, ngel Garca, ha valorat que administracions com la Generalitat Valenciana i la Diputaci de Castell, ara governades amb el partit socialista, estiguen donant suport "amb fets i no amb promeses" als municipis d'interior, desprs de ms de 26 anys d'aband per part del Partit Popular.

"Durant ms de vint anys, el PP no ha fet res ni s'ha preocupat per les necessitats de municipis com el de Navajas ni en millorar els seus serveis i infraestructures per a millorar la qualitat de vida dels i les venes de Navajas", apunta Garca. A ms, ressalta que els actuals gestors de l'Ajuntament de Navajas, la plataforma Alternativa por Navajas, "ha sigut incapa de gestionar dins del termini i en la forma escaient les subvencions de la Diputaci, i les poques que estan gestionant ho fan tard i malament".

En concret, el secretari general de l'agrupaci socialista de Navajas fa referncia a dos projectes claus per a Navajas com sn l'ampliaci del collegi Verge de la Llum i la recuperaci del parc municipal. En el primer cas, i a travs del programa Edificant de la Generalitat Valenciana i una inversi de ms de mig mili d'euros, "es far un pas significatiu quant a la dignificaci de les infraestructures educatives pbliques, tan necessari des de fa temps i que no ha sigut fins ara, amb Ximo Puig en la Generalitat, quan s'ha dut a terme", assenyala el secretari general del PSPV-PSPV a Navajas.

Quant al parc municipal, Garca lamenta la "nefasta gesti" que va fer el PP desprs de la seua compra, el posterior arrendament aix com la "dilatada i opaca gesti" per part de Alternativa por Navajas per a rescindir el mateix, "un arrendament que noms va servir perqu este lloc tan emblemtic per als nostres vens i venes acabara abandonat i en un estat runs". "Ara, grcies a la Diputaci del Canvi que encapala el socialista Jos Mart que far una inversi de 42.950 euros es podr recuperar, retornant aix als vens i venes el gaudir d'un emplaament que mai es degu perdre", assenyala.

Finalment, Garca lamenta que, en tot este temps, "el PP noms s'haja sabut bloquejar el progrs i les inversions a les comarques de l'interior i als pobles rurals que sn, precisament, els que ms suport de les administracions necessiten perqu els i les venes compten amb serveis dignes, combatent tamb aix el repte demogrfic".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana