Alt Palancia: El PP d'Altura exigeix ​​a l'alcaldessa 'arremangar-se i treballar pel poble' en lloc de polititzar el ple amb atacs a Mazón


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227877_144517/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 21-05-2024
El PP d'Altura exigeix ​​a l'alcaldessa 'arremangar-se i treballar pel poble' en lloc de polititzar el ple amb atacs a Mazón

20 de maig de 2024.- El Partit Popular d'Altura ha exigit a l'alcaldessa socialista, Rocío Ibáñez, 'arromangar-se i treballar pel poble' en lloc de polititzar amb iniciatives obsoletes el ple municipal amb atacs declarats al president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón.

Carlos Punter, portaveu del PP a l'Ajuntament d'Altura, ha lamentat que la primera regidora eleve al ple de la corporació 'iniciatives caducades en lloc d'abordar de manera expressa i decidida els problemes i les necessitats que ocupen i preocupen els nostres veïns'. 'Al consistori es ve a treballar per millorar la vida del nostre poble. Potser el que li ocorre és que amb funde el seu càrrec de diputada amb el d'alcaldessa. Cal trepitjar més el carrer', afirma Punter.

Cal assenyalar que en el ple celebrat este passat dimarts en el consistori, el PSOE va elevar una iniciativa en defensa dels bombers forestals i exigint una sèrie de mesures que el mateix dilluns els sindicats d'estos professionals havien celebrat que Carlos Mazón acceptara. 'Ens porta iniciatives caducades amb l'únic objectiu de crispar. Millor li aniria a dedicar-se al poble i resoldre els problemes que patim. Perquè a Altura fa falta molt esforç i ella sembla tindre molt poc temps i menys vocació'.

En este sentit, el popular ha declarat el suport no sols local, sinó també autonòmic, a estos professionals que lluiten contra el foc 'perquè per fi amb el Consell del canvi tindran el tercer torn complet l'any per a tot el 2024 i gaudiran d'un pla director amb les primeres inversions que els permeta canviar les autobombes'.

Per tot això, Punter li demana a la màxima representant municipal 'prendre's de debò Altura'. 'Este poble mereix molta més atenció i esforç que el que ella dedica'. 'Si no és capaç de treballar pels nostres veïns, nosaltres estem decidits a fer-ho per ella', ha conclòs.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana