Alt Palancia: El PP de Altura exige a la alcaldesa 'arremangarse y trabajar por el pueblo' en lugar de politizar el pleno con ataques a Mazn


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227877_144517/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 21-05-2024
El PP de Altura exige a la alcaldesa 'arremangarse y trabajar por el pueblo' en lugar de politizar el pleno con ataques a Mazn

20 de maig de 2024.- El Partit Popular d'Altura ha exigit a l'alcaldes socialista, Roco Ibez, 'arromangar-se i treballar pel poble' en lloc de polititzar amb iniciatives obsoletes el ple municipal amb declarats atacs al president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazn.

Carlos Punter, portaveu del PP a l'Ajuntament d'Altura, ha lamentat que la primera regidora eleve al ple de la corporaci 'iniciatives que estan caduques en lloc d'abordar de manera expressa i decidida els problemes i les necessitats que ocupen i preocupen els nostres vens'. 'Al consistori es ve a treballar per millorar la vida del nostre poble. Potser el que li ocorre s que amb funde el seu crrec de diputada amb el d'alcaldessa. Cal trepitjar ms el carrer', afirma Punter.

Cal assenyalar que en el ple celebrat este passat dimarts en el consistori, el PSOE va elevar una iniciativa en defensa dels bombers forestals i exigint una srie de mesures que el mateix dilluns els sindicats d'estos professionals havien celebrat que Carlos Mazn acceptara. 'Ens porta iniciatives caducades amb l'nic objectiu de crispar. Millor li aniria a dedicar-se al poble i resoldre els problemes que patim. Perqu a Altura fa falta molt esfor i ella sembla tindre molt poc temps i menys vocaci'.

En este sentit, el popular ha declarat el suport no sols local, sin tamb autonmic, a estos professionals que lluiten contra el foc 'perqu per fi amb el Consell del canvi tindran el tercer torn complet l'any per a tot el 2024 i gaudiran d'un pla director amb les primeres inversions que els permeta canviar les autobombes'.

Per tot aix, Punter li demana a la mxima representant municipal 'prendre's de deb Altura'. 'Este poble mereix molta ms atenci i esfor que el que ella dedica'. 'Si no s capa de treballar pels nostres vens, nosaltres estem decidits a fer-ho per ella', ha concls.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana