Baix Maestrat: El PSPV de Peníscola se suma a la protesta del comerç local contra el 'top manta' i demana a l'alcalde que "no es faça el desentés"


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187619_114446/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 08-08-2019
El PSPV de Peníscola se suma a la protesta del comerç local contra el 'top manta' i demana a l'alcalde que

> El Grup Municipal Socialista demana al Govern del PP que "es pose a treballar i incorpore als comerciants locals en el disseny d'una estratègia efectiva"

El Grup Municipal Socialista es va sumar ahir a la protesta convocada per l'Associació de Comerciants de Peníscola per a lluitar contra la venda ambulant del top manta. El PSPV local lamenta el perjudici que ocasiona aquesta activitat il·legal al comerç local i a les xicotetes empreses i insta a l'alcalde del PP, Andrés Martínez, al fet que "deixe de buscar culpables en altres administracions i que es pose a treballar ja per a solucionar una problemàtica que es repeteix any rere any".

El programa electoral socialista incorporava en l'apartat de desenvolupament econòmic local la necessitat d'abordar la "problemàtica de la venda ambulant del top manta" pels danys que genera sobre el comerç local. Per aquest motiu, insisteixen que l'Executiu local hauria de "deixar de fer-se el desentés i posar-se a treballar per a buscar solucions efectives".

En aquest sentit, des del PSPV de Peníscola subratllen que la dinamització econòmica local, inclosa l'anàlisi de problemàtiques com la del top manta, passa per donar protagonisme a les empreses i comerços locals en el disseny d'estratègies, en la presa de decisions i en la implementació de nous projectes i d'iniciatives noves.

"L'Ajuntament de Peníscola hauria d'impulsar mesures que contribuïsquen a pal·liar un problema com el del top manta, que es repeteix any rere any, sense oblidar que també s'ha d'enfortir el comerç local tot l'any", afirmen des del Grup Municipal Socialista.

"La solució al top manta no pot ser només policial", assegura el Grup Municipal Socialista, que recorda que la competència per a fer complir les ordenances municipals correspon a l'Ajuntament a través de la Policia Local, per la qual cosa tractar de responsabilitzar a una altra administració només confirma la falta d'idees i de voluntat política d'Andrés Martínez per a abordar d'una manera seriosa aquesta problemàtica. "Una resposta coordinada i col·laborativa seria efectiva, buscar excuses per a no assumir la responsabilitat no serveix de res", conclou el PSPV.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana