Baix Maestrat: La Mostra d'Oficis Tradicionals de Sant Jordi reconeguda com a Festa d'Interés Turístic Autonòmic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227265_144068/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 09-05-2024
La Mostra d'Oficis Tradicionals de Sant Jordi reconeguda com a Festa d'Interés Turístic Autonòmic

La Generalitat Valenciana reconeixerà pròximament la Mostra d'Oficis Tradicionals de Sant Jordi com a Festa d'Interés Turístic Autonòmic. Es tracta d'una notícia molt esperada i que suposa un important reconeixement al treball de l'Ajuntament, de l'organització d'aquest esdeveniment i de molta gent del poble.

L'equip de Govern que dirigeix l'alcalde Iván Sánchez Cifre, porta prop d'un any treballant per a aconseguir aquest important reconeixement, que suposarà un important impuls tant per a la Mostra com per al propi turisme de Sant Jordi. De fet, els tècnics de Turisme han estat molt de temps recopilant tota la documentació necessària per posar en valor el paper que té la Mostra d'Oficis Tradicionals en la dinamització del turisme i l'economia, no només en el municipi, sinó en tota la comarca.

Iván Sánchez Cifre ha celebrat 'aquesta magnífica notícia que portàvem esperant molt de temps. És un important reconeixement al treball que porten fent molt de temps moltes persones per convertir el poble en un referent a nivell turístic gràcies a la posada en valor de les nostres tradicions'.

L'alcalde de Sant Jordi destaca que 'es tracta de la major mostra de tota Espanya dedicada exclusivament als oficis artesanals i que es fa gràcies a la col·laboració d'associacions i veïns, que treballen durant tot l'any perquè puguem gaudir tots amb molts estands i de qualitat'.

Cal recordar que fa un any i mig, la Generalitat Valenciana ja va reconèixer com a Festa d'Interés Turístic Provincial la Mostra d'Oficis Tradicionals de Sant Jordi. I és que la Mostra acull a més d'un centenar d'expositors i milers de visitants al llarg dels dos dies que dura aquest esdeveniment. A més de les activitats pròpies de l'artesania tradicional, l'Ajuntament de Sant Jordi també programa actuacions musicals, exhibicions amb animals, degustació de productes i activitats infantils.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana