Benicassim: Miguel Alcalde (PSPV-PSOE) denuncia que Susana Marqus continue obstaculitzant l's del carril bici


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2022/1/199529_124764/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 10-01-2022
Miguel Alcalde (PSPV-PSOE) denuncia que Susana Marqus continue obstaculitzant l's del carril bici

El portaveu del PSPV-PSOE de Benicssim, Miguel Alcalde, denuncia que l'alcaldessa de Benicssim, Susana Marqus, continue obstaculitzant l's del carril bici en la localitat. El govern local del Partit Popular i Ciudadanos ha ubicat una carpa en mig del carril durant les festes nadalenques i continuar tallant la circulaci, almenys fins a les festes de Sant Antoni. Miguel Alcalde critica que "Susana continue menyspreant als usuaris del carril bici, que ja patixen els talls del mercat de tots els dijous, ara tenen una carpa. Ens preguntem, ja que si no hi ha hagut cap s de la carpa, per qu no l'ha retirat?".

El socialista afirma que ning sap quin s el cost, com s'ha pagat i d'on ha eixit la carpa, perqu Susana Marqus no ha avisat al consistori, ni als seus socis de govern. "Tampoc ha informat de l's que tindria a la vicealcaldessa de Benicssim, Cristina Fernndez. Per ara, el que tenim s una carpa buida que continuar interrompent el dia a dia de les venes i els vens de Benicssim", sentncia Miguel Alcalde.

"Una mostra ms de la poca importncia que Susana Marqus li dna al medi ambient, impedint la mobilitat lliure de fums i contaminaci en la nostra ciutat. Hi ha altres ubicacions per a installar carpes, i a banda, s un punt amb risc d'infecci amb els contagis creixent dia a dia. Mentre altres localitats decidien cancellar per la seguretat de la poblaci, ac tenim una gran carpa sense utilitat i que ha costat diners a la ciutadania", explica el portaveu socialista.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana