Betxí: L'IES de Betxi acull l'olimpiada matemàtica 2019


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/184723_112028/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 03-05-2019
L'IES de Betxi acull l'olimpiada matemàtica 2019

-S?esperen centenars de participants en un dels esdeveniments matemàtics més populars i concorreguts
El proper 4 de maig l'IES de Betxí acollirà l'edició nº 30 de la Fase Provincial de l'Olimpíada Matemàtica, esdeveniment del qual és organitzador juntament amb la Societat d'Educació matemàtica de la Comunitat Valenciana (SEMCV) Al-Khwarizmi.
Hi participaran uns quatre-cents alumnes dels col?legis d'ensenyament infantil i primària (CEIP) i dels instituts d'educació secundària (IES) de la província de Castelló que cursen el tercer cicle de primària i primer i segon cicles de l'ESO, agrupats en tres nivells .
És important destacar que una vuitantena professors de diferents centres educatius de la província de Castelló col?laboraran en l'Olimpíada per a la supervisió i correcció de les proves.
Els vuit primers classificats de cada nivell passaran a la fase autonòmica de la Comunitat Valenciana, que enguany tindrà lloc al col?legi Lope de Vega de Benidorm, província d'Alacant.
Aquestes olimpíades no tenen una finalitat competitiva, sinó fomentar el gaudi de la resolució de problemes matemàtics, així com estimular l'aprenentatge de les matemàtiques d'una manera creativa, buscant desenvolupar el raonament i la imaginació dels alumnes, lluny dels mètodes tradicionals de la ensenyament d'aquesta disciplina. En una paraula, l'objectiu primordial és suscitar en els alumnes l'amor per una matèria generalment considerada com un dels majors obstacles en els programes escolars, i tot això dins d'un ambient de sana companyonia i bones relacions entre centres educatius.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana