Betxí: Finalitzen els treballs d'insonorització del menjador escolar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194451_120318/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/3/194451_120318/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 14-03-2020
Finalitzen els treballs d'insonorització del menjador escolar


Les obres s’han inscrit dins de la primera fase d’Edificant, que suposarà una inversió total de 1.765.000€
Quasi de forma paral•lela al començament de l’any es van inciarles obres d’insonorització del menjador del col•legi públic Cervantes-Dualde de Betxí, que han conclòs esta setmana les seues actuacions. Els treballs s’han allargat durant les últimes setmanes i han suposat una millora molt demandada pel personal de cuina i per tots els escolars, ja que durant les hores de menjar la massificació del lloc provocava l’augment considerable de la contaminació acústica i el consegüent malestar dels usuaris.
D’esta forma, s’ha donat solució a un dels problemes que l’edifici construït per CIEGSA en 2011 arrossegava des de la seua inauguració i posarà fi a una de les deficiències més significatives.
Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha manifestat que “la insonorització del menjador escolar comporta una considerable millora de les seues condicions i prestacions i elimina definitivament el guirigall que hi havia durant les hores dels dinars”. El primer edil ha apuntat que “amb la remodelació i reforma de la sala els usuaris guanyen en salut i en benestar”.
Cal recordar que estos treballs s’inscriuen dins de la subvenció de 1.765.000€ que arribaran a Betxí amb el programa Edificant de la Conselleria d’Educació. En estos moments s’està duent a terme la primera Fase, que a més a més inclou la reforma integral del pati del col•legi i la construcció d’un gimnàs.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana