Borriol: Entrega de premis del Torneig de golf Match Quality CC Mediterráneo

La Plana al Dia | Borriol | Deportes | 29-09-2018
Entrega de premis del Torneig de golf Match Quality CC Mediterráneo

Dissabte passat 22 de Setembre es va disputar en el Club de Camp del Mediterráneo el torneig de golf Match Quality. L'esdeveniment es va dur a terme sota unes molt bones condicions meteorològiques i tant el camp com els greens es trobaven en fantàstiques condicions.
En Primera Categoria el Guanyador va ser Enrique Boldo Sorribes amb 40 punts i 2n classificat Miguel Ángel Mormeneo Herrero amb 37 punts. En Segona Categoria el guanyador va ser Pasqual Balaguer *Bellmunt amb 39 punts i 2n Classificat Fernando Cobo Delgado amb 39 punts també.
D'altra banda, en la categoria *hándicap femenina la guanyadora va ser Rocío Puchol Ferrando amb 38 punts i la segona classificada va ser Araceli Arnau Romero amb 37 punts.
Respecte a la categoria Escratx, el primer classificat va ser Antonio Llarena *Caro amb 32 punts i, el segon classificat, va ser per a Miguel Ángel Mormeneo Herrero amb 30 punts
A meitat de recorregut es va obsequiar als participants amb una barbacoa per als més de 80 participants i el lliurament de premis va ser impactant pels seus grans premis; caps de setmana en apartaments, pernils, etc.
Finalment, ressaltar que tots els guanyadors de l'esdeveniment participaran en la final del circuit que se celebrarà en Alborán Golf el 7 i 8 de Desembre de 2018.