Borriol: L'executiva provincial es reuneix amb l'agrupació local per a canalitzar les demandes veïnals a les institucions amb representació


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192167_118344/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 10-01-2020
L'executiva provincial es reuneix amb l'agrupació local per a canalitzar les demandes veïnals a les institucions amb representació


L'executiva provincial del PSPV-PSOE i l'agrupació local de Borriol s'han donat cita en una reunió amb l'objectiu de recollir les preocupacions dels veïns i veïnes de la localitat.
A la mateixa han assistit el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, la secretària d'organització Estíbaliz Pérez, les sotssecretàries Mari Carmen Aguilella i Ruth Sanz, el sotssecretari Ramón Martínez, el secretari de política municipal Abel Ibáñez, el portaveu del grup municipal, Toni Gálvez, i el secretari general i la secretària d'organització de l'agrupació local, Adrián Paumer i Carla Escrig, respectivament.
Durant la trobada es van abordar temes com els problemes estructurals que presenta la Casa de la Cultura i de la Música i el pla d'ajust de les arques municipals. La cita va tindre per objecte mostrar el suport a l'agrupació local i recollir les demandes que tenen els veïns i les veïnes de Borriol per a canalitzar-les a les diferents institucions on el PSPV-PSOE té representació.
Aquesta acció s'emmarca dins del Pla d'Estratègia impulsat per l'executiva amb l'objectiu de traçar línies de proximitat amb els municipis de la província i agrupacions locals.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana