Borriol: Borriol tanca 2023 amb un superàvit de més de 600 mil euros


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227832_144482/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 19-05-2024
Borriol tanca 2023 amb un superàvit de més de 600 mil euros

L'Ajuntament de Borriol va tancar l'exercici econòmic del 2023 amb un superàvit de 606.709,90 euros, segons es desprèn de l'aprovació de la liquidació del pressupost general de l'any passat. L'alcalde de Compromís, Hèctor Ramos, ha volgut remarcar 'la bona gestió realitzada per l'equip de govern, amb l'únic objectiu de continuar invertint a Borriol'.

'Aquesta xifra és el resultat del treball ben fet per part dels governs amb Compromís; és clau per a l'estabilitat en el govern de l'Ajuntament, permet afrontar el dia a dia amb total seguretat i propicia un bon futur per al poble de Borriol', ha explicat l'alcalde.

Ramos ha agrait el treball fet per tot l'equip de govern, 'responsable dels resultats i de la bona gestió econòmica que s'ha realitzat de contenir la despesa i pensar en l'estalvi per invertir a Borriol'.

Finalment, l'alcalde ha volgut subratllar que 'des de que vam entrar al govern municipal de Borriol hem hagut de treballar molt per aconseguir romanents positius per al bé del poble, i anirem gestionant amb responsabilitat els diners de totes i tots'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana