Burriana: El PP de Borriana demana reforçar la seguretatdavant els robatoris denunciats pels veïns


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189552_116077/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-10-2019
El PP de Borriana demana reforçar la seguretatdavant els robatoris denunciats pels veïns

El regidor del PP, Carlos Solá, sol•licita al PSPV informació relativa al nombre de delictes registrata l'últim mes davant les queixes de ciutadans víctimes de robatoris

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha sol•licitat un reforç de la seguretat després de l'alerta de robatoris denunciada pels veïns de la ciutat en l'últim mes. “Són molts els veïns que han sigut víctimes d'aquests delictes, tant en els seus domicilis com en els seus vehicles, i volem que s'atenga aquesta situació per tal d'evitar una sensació d'inseguretat en el nostre municipi”.
Tal com ha detallat el regidor del PP, Carlos Solá, “en les últimes setmanes ens han arribat múltiples queixes per robatoris en interior de vivendes i també en vehicles estacionats, als quals els han trencat el cristall o el pany per a accedir a l'interior”. Aquesta situació “genera una alarma que hauria d'atendre's en per garantir una ciutat segura als nostres veïns”.
El Grup Municipal del PP ja va sol•licitar en comissió copia del nombre de delictes comesos en l'últim mes “a fi de corroborar una situació que ens venen denunciant els veïns”. No obstant això, tal com ha indicat Solá, el regidor de Policia Local ens ha negat que s'haja produït un increment dels fets delictius.
Des del PP, “desitgem treballar per a garantir la seguretat dels nostres veïns i, si com és el cas, ens alerten d'una problemàtica, reclamarem que s'adopten les mesures oportunes per a vetlar per la seua seguretat”. En aquest sentit, ha considerat Solá, “continuarem treballant braç a braç amb els nostres veïns perquè Borriana mereix millorar en benestar i qualitat de vida, i situacions com aquestes en res ajuden a garantir-ho”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana