Burriana: Borriana exaltarà les Reines Falleres 2020, Elena i Julia, aquest cap de setmana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190580_116965/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-11-2019
Borriana exaltarà les Reines Falleres 2020, Elena i Julia, aquest cap de setmana

• Sara Molina dissabte i Carlos Tejedo diumenge seran els mantenidors

Aquest cap de setmana se celebren els actes d'exaltació de les màximes representants de les falles de Borriana, Elena Pastor i Julia López, Reines Falleres de Borriana 2020.
En un mes de novembre ple d'actes fallers i molts dies de preparatius, nervis, il•lusió i assajos, per a arribar a un dels moments més especials d'aquest inici de cicle faller, s’acosta l’hora de recórrer el passadís principal del teatre Payà, pujar les escales i rebre de l'alcaldessa, Maria Josep Safont, la banda que les acredita com a màximes representants de les falles de Borriana, davant d’un públic totalment entregat.
Després de l'acte de proclamació del passat 3 de novembre, Elena Pastor viurà el seu acte d’Exaltació el dissabte 16 de novembre a les 19h al teatre Payà, juntament amb l'exaltació de la Cort d'Honor i de les Dames de la Ciutat 2020 i de les falleres de les 19 comissions falleres.
Mentre que el torn de la Reina Fallera infantil 2020, Julia López, serà el diumenge 17 de novembre a les 17.30h al teatre Payà, en el qual també s’exaltaran la Cort d'Honor i Dames de la Ciutat infantil 2020 i les falleres infantils de les 19 comissions falleres.
Sara Molina Ballester dissabte i Carlos Tejedo Fuster diumenge han sigut les persones elegides per les reines falleres, Elena i Julia, com a mantenidors en els seus respectius actes d'exaltació.
Sara Molina, actual regidora de Comerç, Consum, Mercat i Turisme, és una persona molt coneixedora de les festes falleres per la seva trajectòria personal vinculada des de molt prompte al món de les falles, i en l'actualitat segueix relacionada com a comissionada de la falla Centre Espanya.
Per la seua banda, Carlos Tejedo Fuster és un jove molt lligat al món de les falles des que va nàixer a Borriana un 21 de març, immediatament després de la 'cremà', potser una premonició del seu esperit faller.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana