Burriana: 'A Borriana, el Nadal t premi', campanya promocional del comer local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191484_117754/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 12-12-2019
'A Borriana, el Nadal t premi', campanya promocional del comer local

L'Ajuntament ha posat en marxa la campanya promocional 'A Borriana, el Nadal t premi' per a incentivar i promoure el comer local, segons ha explicat la regidora de Comer, Sara Molina, la qual ha precisat que el comer constitueix un important sector econmic en el municipi.
Aquesta campanya promocional, que es desenvolupar fins al 18 de desembre, conclour amb el sorteig que se celebrar entre les persones que realitzen compres en qualsevol dels comeros de la ciutat de Borriana adherits, i hagen depositat el bitllet facilitat pels comeros en les urnes corresponents situades en la Tinena d'Alcaldia de la zona martima (Av. Mediterrnia), a l'Ajuntament (Pl. Major) i al Mercat Municipal (carrer la Tanda).
La regidora de Comer ha destacat que se sortejaran tres premis de 1.000 euros que hauran de gastar-se en, almenys, 5 establiments diferents situats en el terme municipal de Borriana i adherits a la campanya promocional, amb un consum mnim per local de 50 euros.
L'import dels premis, ha indicat Sara Molina, haur de gastar-se el dia 23 de desembre de 2019 en l'horari que s'establir prviament, encara que ha matisat, excepcionalment, si per raons fundades no poguera efectuar-se la despesa del premi en el dia indicat, es fixaran altres dies per a la realitzaci de les compres.
En la campanya poden participar totes les persones que realitzen compres per un import mnim de 10 en algun dels establiments comercials adherits a la campanya promocional i situats en la localitat de Borriana.
Per part del comerciant es lliurar una papereta, identificada i segellada per l'establiment que el lliura, al comprador que haur d'emplenar-la amb les dades personals (nom i DNI) i incloure un nmero de telfon de contacte.
La papereta es depositar en les urnes habilitades a lefecte, fins al 18 de desembre, en lhorari d'atenci al pblic d'aquests centres oficials, de dilluns a divendres.
El sorteig se celebrar, en un acte pblic, el dia 19 de desembre a les 9h a l'Ajuntament de Borriana, davant duna mesa formada per la regidora de Comer, un representant de la Federaci de Comer de Borriana i un empleat pblic de l'Ajuntament.
En aquest sorteig s'extrauran 3 paperetes que correspondran a les persones premiades, i unes altres 3 que correspondran a les persones suplents, per si es donara el cas que no es poguera contactar a travs del telfon indicat en la papereta amb alguna de les tres persones premiades.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana