Burriana: Borriana millora les infraestructures del polgon industrial de Carabona


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192279_118436/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-01-2020
Borriana millora les infraestructures del polgon industrial de Carabona

L'Ajuntament de Borriana inverteix, conjuntament amb l'Institut Valenci de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Conselleria d'Economia Sostenible, 200.000 euros en la remodelaci del polgon industrial de Carabona, segons ha indicat el regidor d'Urbanisme, Bruno Arnandis.
Les obres que es troben a punt de finalitzar, tenen com a objectiu potenciar i afavorir la implantaci de noves indstries que reactiven l'activitat econmica, aix com millorar la productivitat de les empreses que existeixen en aquesta rea industrial, ha assenyalat Arnandis.
L'import total de l'obra, incls el projecte, puja a 200.000 euros, dels quals el 60% est subvencionat per l'IVACE. El responsable de l'rea d'Urbanisme ha destacat que amb aquesta iniciativa es pretn, a ms, garantir la seguretat de les persones usuries i de les indstries davant la possibilitat d'incendis aix com garantir la seguretat viria i l'adequada mobilitat de vianants i ciclistes.
A ms, ha precisat Arnandis, es millorar la seguretat del polgon amb la implantaci de cambres de control de trnsit connectades al servei de policia local.
D'altra banda, ha manifestat l'edil que les obres permetran la connexi per mitj de carril bici al polgon industrial travessant per l'autovia CV-18 i connectant amb la xarxa ciclista que ja existeix i que discorre parallela a aquest vial que servir per a millorar la mobilitat urbana sostenible.
Finalment, ha indicat que es millorar la faana vegetal del polgon al costat de la CV-18 i soferir un recorregut al pblic, per als vianants, parallel al polgon industrial.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana