Burriana: L'Ajuntament de Borriana convoca un nou curs d'Agricultura ecolgica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192552_118670/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-01-2020
L'Ajuntament de Borriana convoca un nou curs d'Agricultura ecolgica

El regidor de Participaci Ciutadana i Gent Major de l'Ajuntament de Borriana, Hilario Us Roig, ha presentat un curs d'Agricultura Ecolgica per al proper mes de febrer.
El curs, adreat als usuaris dels horts d'oci de la ciutat de Borriana, estar organitzat en sis sessions teriques de dos hores que s'impartiran a la sala de plens de l'Ajuntament de 19h a 21h els dies 11, 13, 18, 20, 25 i 27 de febrer, amb l'objectiu d'aprendre a tractar les hortalisses i la fruita de qualitat.
Una iniciativa per a descobrir i conixer les plantes, la terra, les millors llavors i moltes coses ms, des del principi. Amb un contingut ampli, de 12 temes, que va des de les plantes, els ssers vius, les relacions i la seua adaptaci al medi, fins a la sanitat en horticultura ecolgica, plagues i malalties.
Hilario Us considera que "s una forma de satisfer i potenciar els coneixements i les necessitats d'aquelles persones que dediquen part del seu temps, com a hobby o com a terpia, a una parcella dels horts d'oci de l'Ajuntament de Borriana, situats en Novenes de Calatrava. Una manera de donar a conixer l'agricultura i conscienciar sobre el bon s del consum ecolgic i responsable a Borriana "
Els interessats a inscriures en aquesta formaci podran fer-ho cridant per telfon o enviant un missatge de WhatsApp al telfon 600 442400.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana