Burriana: L'alcaldessa doblega el bra i accepta l'ajuda de tancs de polvoritzar per a desinfectar els carrers


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194747_120529/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 26-03-2020
L'alcaldessa doblega el bra i accepta l'ajuda de tancs de polvoritzar per a desinfectar els carrers

L'Ajuntament de Borriana ha rectificat. Ha tardat una setmana, per davant les evidncies, no ha tingut ms remei que recular i, ara s, acceptar ajuda externa per a desinfectar els carrers, places i mobiliari urb.
L'Ajuntament ha acceptat, per fi, la collaboraci de tractors i nebulitzadors per a disgregar producte desinfectant de manera no manual, que s el que ha fet fins ara.
En una setmana l'Ajuntament no ha aconseguit desinfectar ni una sola vegada tot el nucli urb i nuclis rurals.
Ara, en una sola nit, s'aconseguir. Com? Amb 10 tractors i 6 turbos, equips pertanyents a la Cooperativa, entitat que ja fa diversos dies que li'ls va posar a la disposici de l'Ajuntament, tal com va confirmar l'alcaldessa dilluns passat.
La decisi, a ms de tardar una setmana a arribar, i de ser la proposta d'empresaris qumics i dels propis agricultors i empreses de jardineria, ha vingut tamb forada per la presncia, una altra vegada, a Borriana, de la UME per a ajudar a les tasques que realitzava l'Ajuntament. Queda clar, doncs, que la UME tamb ha vist INSUFICIENTS les labors que realitzava l'equip que presideix Maria Josep Safont i la 'gesti' realitzada d'aquesta crisi.
Molts municipis, grans, per sobretot ms xicotets, s han demostrat una major capacitat de reacci i ja fa dies que van polvoritzar els seus carrers amb mitjans tcnics, units als manuals:
La Llosa, Almenara, Nules, Les Alqueries, La Vilavella, Betx, Borriol...
Dem, encara dem, ho far Borriana, la ciutat amb ms infectats de *Coronavirus en l'hospitalitzats en un Hospital La Plana replet de malalts.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana