Burriana: Safont tamb 'passa' de l'oposici


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194853_120613/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 30-03-2020
Safont tamb 'passa' de l'oposici

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, porta dues setmanes sense donar cap mena d'informaci als grups de l'oposici. La primera edil assegura que tots els dies veu el campanar de Borriana per les finestres del seu despatx, per sembla que no es recorda de l'oposici i encara no els ha donat cap informaci ni de com est la situaci del Coronavirus a Borriana, ni tampoc de les mesures que est prenent. Ni tan sols els ha convidat a oferir propostes.
La callada per resposta que durant una setmana va donar als agricultors que es van oferir voluntriament a desinfectar Borriana -i que van fer en un mat el doble de treball que l'empresa contractada per l'Ajuntament en tota una setmana (simple regla de tres en funci de la quantitat de mitjans utilitzats pels uns i els altres de 20 contra 1) s el mateix que fa davant la mnima oferta d'ajuda de l'oposici.
Per a Safont no es poden celebrar ni les Comissions Informatives, ni Junta de Portaveus, ni en persona, ni per videoconferncia. No obstant aix, no t cap problema a celebrar Comissi de Govern de manera presencial. Una comissi a la qual no poden assistir tots els integrants del seu Equip de Govern. Entre els que van faltar fa dos setmanes, el Primer Tinent d'Alclade.
Com en temps de guerra, tot el que no siga 'propaganda' no fa falta i d'ah el no agrar ni als voluntaris la seua tasca per desinfectar Burriana.
Aix s, quan ja no t eixida, llavors crida a l'oposici per a demanar que la decisi es prenga entre tots per a eludir responsabilitats. Ja va ocrrer quan va voler cancellar l'Arenal Sound 'in extremis' i s'ha repetit cada vegada que s'ha enfrontat a un problema important. Com quant va decidir llevar-li la condici d'Agent Urbanitzador a Golf Sant Gregori. Aix s, la paella de la qual fa gala, en temps de crisi, com el refrany, la veureu, per no la catareu. Per a ella sola!!
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana