Burriana: Arriben a Burriana 6.000 mascaretes de la Generalitat i la Diputaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195127_120902/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-04-2020
Arriben a Burriana 6.000 mascaretes de la Generalitat i la Diputaci

Ja han arribat a Borriana les primeres 6.000 mscares remeses per la Generalitat Valenciana i la Diputaci de Castell. Sn el primer enviament del *totl de 31.000 que l'Ajuntament espera que arriben en els prxims dies.
Aquestes mscares s'uneixen a les que les persones de ms de 65 anys poden anar a recollir a les farmcies de manera gratuta.
L'Ajuntament s l'encarregat de distribuir aquestes mscares que en principi han anat al Centre de Salut I (el Centre Salut II i l'ambulatori del port estan tancats), als comeros que romanen oberts, pescadors (que segueixen amb la seua activitat), Mercat Municipal i entitats.
Es tracta de mscares del tipus FFP2 homologades.

Aquest repartiment se suma a l'iniciat el 14 d'abril per efectius de la Policia Local en collaboraci amb la Gurdia Civil, de mscares proporcionades pel Govern d'Espanya, en els principals punts d'eixida de la lnia d'autobusos del municipi i en l'estaci de Renfe Borriana-*Alqueries, per a usuaris, treballadors i treballadores que utilitzen el transport pblic
Segons la resoluci publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), les oficines de farmcia repartiran tres mscares a cada persona major de 65 anys o que pertanga a collectius vulnerables. En total es distribuiran en les farmcies de la Comunitat Valenciana 3,6 milions de mscares que es podran retirar amb la targeta sanitria *SIP i sense cap cost per a l'usuari.
A ms de les persones majors de 65 anys, els grups de risc als quals es far lliurament d'aquest material de protecci sn persones amb malaltia significativa crnica en mltiples sistemes orgnics, persones amb malaltia dominant crnica en tres o ms sistemes orgnics i persones neoplsies dominants, *metastsicas i complicades.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana