Burriana: El PP exigeix ajudes per a les ramaderies enfront de l'asfxia letal a la qual li condemna el Consell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195536_121262/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-05-2020
El PP exigeix ajudes per a les ramaderies enfront de l'asfxia letal a la qual li condemna el Consell

La negativa d'Agricultura a concedir ajudes a les famlies que garanteixen la cria de bous braus motiva una moci de recolzament que s'eleva a ple a Borriana
Borriana, 19 de maig de 2020: El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana reclamar aquest dijous en ple la defensa de les famlies que es dediquen a la cria de caps de bestiar braus i a les quals el Consell de Ximo Puig ha anunciat que no ajudar. La decisi, que ha provocat la mobilitzaci no sols dels empresaris ramaders, sin tamb dels afeccionats als festejos del bou al carrer constitueix un atac ms a un sector que pateix la crisi provocada per aquesta pandmia.
Carlos Sol, regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana, ser l'encarregat de defensar aquesta iniciativa que pretn mostrar el nostre suport a aquesta activitat que a la nostra provncia compta amb centenars de famlies que viuen d'ella. Aix mateix, s una mostra de suport a un sector que garanteix la continutat d'una tradici, la taurina, que a Borriana compta amb milers d'adeptes.
L'anunci de la Conselleria d'Agricultura d'excloure a aquestes famlies de la lnia d'ajudes convocades pel Consell s intolerable, ha considerat el regidor. En aquest sentit, volem que des del Ajuntament de Borriana es defense a un sector que s bsic en les nostres festes i que s motor econmic per a la nostra provncia.
Per al Partit Popular, el PSPV demostra, una vegada ms, que els interessos poltics estan per damunt de les necessitats socials. A Ximo Puig sembla no importar-li que les famlies que viuen d'aquestes explotacions ramaderes puguen veure's abocades a la runa si amb aix garanteix els suports dels seus socis, Comproms i Podem, per a assegurar-se la presidncia de la Generalitat Valenciana.
s moment ha considerat Sol, de vetlar pels interessos dels sectors productius, dels autnoms, comeros, empreses i pimes que vertebren la nostra economia. s moment de garantir que desprs d'aquesta crisi econmica hi ha futur i no runa, ha manifestat l'edil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana