Burriana: L'Escola Municipal d'Igualtat de Borriana reprn lactivitat en lnia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195538_121264/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-05-2020
L'Escola Municipal d'Igualtat de Borriana reprn lactivitat en lnia

L'Escola Municipal d'Igualtat de Borriana reprn lactivitat de forma telemtica, desprs de la paralitzaci provocada per la crisi sanitria global del coronavirus des del mes de mar passat, aix ho ha anunciat la regidora d'Igualtat Maria Romero, que ha precisat que des de llavors estaven pendents les tres ltimes sessions amb qu posar el punt final al treball municipal de formaci.

La nova normalitat que permet la desescalada i l'entrada en la Fase 1 en tota la Comunitat Valenciana, ha indicat Romero, arriba a poc a poc a totes les esferes, i des de la Regidoria d'Igualtat no hem volgut perdre ms temps a reprendre l'Escola Municipal d'Igualtat que va comenar al mes d'octubre.

Adaptant-nos als nous temps, ha explicat la regidor de l'rea, reprenem l'Escola de manera virtual, com una altra manera ms de trobar-nos, ats que encara no podem garantir les reunions en condicions de seguretat i complint la normativa.

Per a Maria Romero s important tancar el cicle d'aprenentatge i ha convidat la ciutadania a participar en cada sessi, encara que siga noms en un dels tallers, ja que sempre poden aprendre's coses noves.

Efectivament, l'Escola s gratuta i oberta al pblic, aix, encara que les persones inscrites i participants de tots els tallers tenen una srie d'avantatges, com ara, diploma acreditatiu i accs a una plataforma en lnia, qualsevol persona pot unir-se noms a un dels tallers.

L'objectiu de la iniciativa formativa, ha precisat, a ms de crear xarxa i oferir formaci, s que qualsevol persona puga millorar la situaci d'igualtat en un grup de persones com puga ser el nucli familiar o de convivncia, el nostre centre de treball, associaci o grup d'amics.

L'Escola Municipal d'Igualtat constava d'un total de 30 hores formatives sobre temes diversos en relaci a la igualtat i la prevenci de la violncia de gnere.

Cal assenyalar que el pas del temps i les circumstncies de la pandmia han comportat readaptar els tres tallers que quedaven pendents. No obstant aix, la regidora ha assegurat que l'essncia s la mateixa i l'Escola contnua oferint com a tancament de lactivitat la possibilitat de realitzar un projecte d'igualtat.

Per a participar en les sessions, nicament es requereix avisar a l'Agncia d'Igualtat a travs del correu electrnic igualtat@burriana.es o del telfon

691674229. Una cam inscrita, des del departament facilitaran a la persona participant un enlla per a poder connectar-se a la formaci.

Les sessions han canviat d'horari i han adaptat el seu contingut, aix, han passat a ser les segents:

20/5/2020 a les 16h, amb Ana Molt, "Com incloure la igualtat en les nostres organitzacions"

27/05/2020 a les 16h, amb Erick Pescador, "Masculinitats i igualtat: construint ponts de convivncia en pau"

03/006/2020 a les 16h, amb Vita Arrufat, "Determinants de gnere en salut i recursos en la Comunitat Valenciana"
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana