Burriana: Acordonen la part posterior de la Llar Fallera


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195589_121314/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195589_121314/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195589_121314/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-05-2020
Acordonen la part posterior de la Llar Fallera

La Policia Local de Borriana ha acordonat la part posterior de la *Llar Fallera. El motiu, importants despreniments en la paret de tancament del pati exterior de l'immoble.
A pesar que la paret està formada a base de blocs de formigó, però que la coberta se sustenta amb una estructura metàl·lica, ha cedit una part de la paret. El pati exterior, en el qual es guarden elements de Junta Local Fallera, queda, doncs, resguardats d'una manera molt feble i al marge de la reparació, s'hauran d'escometre altres accions com la supervisió de la resta del tancament i també la neteja exterior de l'immoble, ja amb herbes de considerable grandària i indigne per a una institució pública com l'Ajuntament de Borriana.
Mai millor li ve com anell al dit la dita de que "a l'Ajuntament de Burriana li creixen els nanos".
L'immoble té molts anys i el manteniment que se li realitza no és ni el mínim, sinó l'imprescindible i d'ací aquestes deterioracions.
Cal recordar que Borriana tenia un projecte de construcció d'una nova Llar Fallera, que s'anava a situar al costat de la Cooperativa, En l'últim ple del 2015 es va aprovar la moció amb informe tècnic favorable de fer el recinte festes en el solar de l'antic Llombai. El PP va fer les gestions i conselleria va retornar l'ús a l'Ajuntament, però des de llavors no s'ha avançat en res.
En legislatura i mitja de PSOE-Compromís, no s'ha dut a terme, ni tampoc està en els plans de l'equip que dirigeix Maria Josep Safont. De fet, no podrà, encara que es volguera, dur a terme en menys de dos anys, ja que aqueix mateix solar és el que ha previst Safont perquè s'instal·len allí els barracons que tornaran el pròxim curs escolar a Borriana. Barracons que romandran almenys dos anys per a acollir l'aulari de l'IES Jaume I, precisament el centre al qual pertany la pròpia Safont i també la subdirectora territorial d'educació, María José Palmer.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana