Burriana: Nou incompliment en el Cementeri: 'La incapacitat del PSPV porta al collapse al cementeri de Borriana'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195709_121422/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195709_121422/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-06-2020
Nou incompliment en el Cementeri: 'La incapacitat del PSPV porta al collapse al cementeri de Borriana'

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha denunciat el collapse en el qual es troba el cementeri de la ciutat l'ampliaci de la qual el PSPV segueix sense fer efectiva. Anunciada per al 31 de desembre, el PSPV va tornar a modificar el termini d'execuci d'obres que havia de concloure ahir. No obstant aix, la realitat s ben diferent, hui continua inoperativa.

Ocorre en un escenari especialment crtic, com s el derivat de la pandmia del coronavirus, i que ha obligat molts vens a enterrar als seus familiars en nnxols antics, revertits al consistori desprs d'expirar el perode de concessi.

Consuelo Suay, regidora del PP a l'Ajuntament de Borriana, va exposar en l'ltim ple la situaci lmit del *camposanto. Amb els terrenys adquirits fa ms de mitja dcada, el PSPV va anunciar a l'agost de 2019 que l'ampliaci estaria operativa el 31 de desembre. Al novembre de 2019 noms quedava un nnxol nou, ha recordat Suay.

El coronavirus, que va tindre el seu primer impacte a la Comunitat Valenciana a Borriana, va provocar una ona de contagis que s'ha tradut en desenes de vctimes a la nostra ciutat. Una situaci que en el cementeri s'ha hagut de resoldre acudint a nnxols antics. Suay preguntava directament al PSPV si vosts enterrarien als seus familiars en aquests nnxols, desprs de donar a conixer que moltes famlies de Borriana s'han queixat per escrit al consistori davant la situaci viscuda en el *camposanto.

Des del PP reclamen al PSPV que resolga aquesta situaci. S'estan enterrant en una cinquena fila del cementeri antic i aquesta circumstncia s crtica. Ho s, ha assenyalat la regidora del PP, perqu al capdavant del consistori hi ha un partit que s'ha demostrat que s incapa d'executar un projecte que portem anys reclamant. Borriana s'ha vist exposada a una situaci que mai hauria d'haver-se viscut si qui ha de treballar ho fera al mateix nivell del que cobra, ha considerat la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana