Burriana: Safont 'passa' de Comproms i del Comer en la seua reuni per a activar Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195751_121461/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-06-2020
Safont 'passa' de Comproms i del Comer en la seua reuni per a activar Borriana

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha tornat a fer gala de la transparncia de paraula. Aquesta setmana ha mantingut una primera reuni amb l'objectiu d'agafar idees per a 'activar Borriana'. Per la veritat s que no sols ha ocultat la reuni a la poblaci en general -fins i tot en la roda de premsa del passat divendres-, sin que tamb ha 'passat' de convocar a la mateixa a la Federaci de Comer, a la regidora de Comer (PSOE) i fins i tot als seus socis de govern, Comproms -amb els qui ja va tindre un desacord a principis de mes per la cessi de competncies falleres a la Federaci de Falles-.

Safont es va envoltar d'amics i personal de confiana. Aspectes aquests que van prevaldre per damunt de reunir els sectors econmics i socials que poden 'aportar idees' a l'equip de govern per a traar lnies d'actuaci.

Aix, a la reuni s que va assistir el regidor de Comunicaci i Educaci, a ms de funcionari, Ramn Monferrer. En aquest fil directe amb l'aportaci d'idees tamb va estar un director d'un museu -Cincies Naturals- d'Onda, un representant d'una empresa amb seu en Espaitec, un altre del Cercle Fruiter, un altre del CEEI i un ex director d'entitat bancria. Tampoc va convidar a la reuni a cap regidor de l'opossici.
Una vegada ms -ja va ocrrer en la reuni que va tindre lloc fa ms d'un mes per a recollir idees de suport al comer- noms va ser una presa de contacte, sense que encara es poguera traure cap conclusi. L'alcaldessa va emplaar a tots a dins de dues setmanes per a continuar treballant.

Mentrestant, les mesures que ha posat en marxa l'Ajuntament se cenyeixen a un sorteig de vals de 200 . Aix i a mantindre les pujades de fems, vehicles i IBI i dels sous de la prpia corporaci (uns 100.000 de pujada per a aquest any 2020).
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana