Burriana: El PP proposa una reuni amb el sector de la construcci per a incentivar l'activitat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195784_121492/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-06-2020
El PP proposa una reuni amb el sector de la construcci per a incentivar l'activitat

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha proposat hui en comissi la convocatria d'una reuni de treball amb els professionals del sector de la construcci amb l'objectiu de garantir incentius i oportunitats per a l'activitat.

Es tracta d'un dels pilars de l'economia que no pot quedar allat del pla d'ajudes i incentius que es trace des de l'Ajuntament de Borriana. Per aix considerem que seria de gran utilitat escoltar als seus representants i tractar d'activar, en la mesura que siga possible, el seu motor perqu s sinnim d'ocupaci i riquesa.

Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, ha fet aquestes declaracions desprs de la trobada mantinguda aquest dimarts amb diversos portaveus de la construcci a la ciutat amb el desig d'escoltar les seues necessitats. Aquesta acci ha d'elevar-se de manera que plantejarem al PSPV que governa a Borriana de la m de Comproms, que convoquen una taula de treball amb el sector per a atendre les seues propostes.

Des del PP, el PSPV pot confiar que donarem suport a qualsevol acci que vinga a incentivar l'activitat en aquest mbit. De fet, ha considerat Fuster, la construcci no sols genera beneficis per a Borriana a travs de la generaci d'ocupaci. Tamb s sinnim de benestar i qualitat de vida perqu les infraestructures ajuden a millorar el servei a la ciutadania.

En aquest sentit, confiem que el PSPV escolte la nostra proposta i es pose a treballar perqu aquesta reuni es convoque. Seria de gran utilitat com tamb ho seria que s'aprovaren ja les bases per a ajudar als autnoms. Les mateixes que hui segueixen sense aprovar-se malgrat que fa quasi un mes es va aprovar en ple la partida econmica per a sufragar-les. Aquesta crisi, considera Fuster, necessita de mesures tils i gils. A Borriana, lamentablement, no tenim ni de l'un ni de l'altre.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana