Burriana: El PSPV espera a l'estiu per a obrir rases en el Port i provocar les queixes dels vens


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195829_121525/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/6/195829_121525/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195829_121525/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195829_121525/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-06-2020
El PSPV espera a l'estiu per a obrir rases en el Port i provocar les queixes dels vens

El PSPV de Borriana ha provocat les queixes entre els vens del Port de Borriana per l'obertura de rases en ple estiu per a executar un projecte que els residents venien exigint des de l'any 2017. La situaci l'han denunciada els vens d'aquest sector costaner de la platja de Borriana que lamenten que desprs de tres mesos de decret d'estat d'alarma i privaci de llibertats a travs de confinaments i limitacions horries, l'Ajuntament de Borriana haja decidit aprofitar la fi d'aquest perode per a iniciar unes obres de millora de subministraments exigides des de fa tres anys.

Les queixes les han transmeses vens d'aquesta zona del litoral als regidors del Partit Popular de Borriana. No s que no siguen necessries, que ho sn. De fet, les exigeixen des de fa anys. El que critiquen els vens s que s'haja hagut d'esperar a l'estiu per a iniciar el projecte, amb el pic de gent que es registra com a conseqncia de l'estiu.

Des del PP, tal com ha assenyalat Carlos Sol, regidor del grup municipal, som conscients que qualsevol obra genera molsties i trenca els hbits i les rutines dels residents que resulten directament afectats. No obstant aix, ateses les circumstncies extraordinries que fruit de la pandmia del coronavirus ens est tocant viure, haguera sigut oport consultar amb els vens la possibilitat d'ajornar l'execuci del projecte perqu obrir rases en ple estiu no sembla el ms convenient.

Per a Sol, hauria sigut una bona acci que desprs de la suspensi de les obres com a conseqncia del COVID-19 s'analitzaren tots els projectes que van quedar temporalment en suspens i estudiar quins es podien demorar si generaven un problema als residents de l'entorn. S'haurien evitat queixes i molsties, i sobretot s'hauria escoltat a uns vens que porten tres anys exigint aquestes millores. s necessari, en definitiva, ha considerat Sol,

eixir al carrer, trepitjar la realitat de Borriana i treballar bra a bra amb els vens per a garantir el seu benestar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana